مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

سلام.
من دانشجو خارج از کشور هستم, همسرم در ایران درخواست گواهی عدم امکان سازش داده است, من نمیتوانم در دادگاه حاضر شوم در صورت طلاق غیابی مهریه من به دادگستری باید پرداخت شود ؟ من چطور میتونم بعد از صدور حکم مهریه خود را از دادگستری بگیرم ؟ امکانش هست ؟ همسرم ملکی و املاکی نداره ولی شرکت خصوصی با حقوق 7 میلیون کار میکنه.

ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در صورت طلاق شما باید مهریه شما را بپردازد وگرنه طلاق منتفی است .مهریه چقدر است ؟

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
پس از صدور رای طلاق و قطعیت رای جهت دریافت موارد مالی باید تقاضای صدور اجراییه بدید و جهت تقاضای اجراییه باید حتما خودتون یا به یک وکیل دادگستری وکالت بدید که اینکار رو براتون انجام بده . چون بعد از اون زیاد باید به دادگاه و اجرای احکام مراجعه نمایید زیراکه ممکن است دادخواست اعسار و یا اقدامات دیگر مطرح نماید .

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

بعد از حکم طلاق، اجرای طلاق منوط به پرداخت مهریه خواهد بود و مهریه به حساب سپرده موقت دادگستری واریز خواهد شد و شما یا وکیلتان میتوانید به دادگاه مراجعه و مهریه را دریافت کنید. البته ممکن است ممکن است زوج درخواست تقسیط مهریه نماید که در این صورت بعد از طلاق مهریه را به طور اقساط به حساب دادگستری پرداخت خواهد کرد. همچنین علاوه بر مهریه حق و حقوق مالی دیگری هم به شما تعلق میگیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله صدور گواهی عدم امکان سازش نیازمند تعیین تکلیف پنچ موضوع مالی و نسبی و حضانتی است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگاه گواهی عدم امکان سازش رابنابردرخواست مرد صادرمیکند ولی تکلیف داردکه نسبت به وضعیت حقوق مالی زن نیز تعیین تکلیف کند ثبت طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی زن یا اثبات رای قطعی اعسار شوهر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادگاه مکلف است در دادنامه طلاق مطابق ماده 29قانون حمایت خانواده تکلیف حقوق مالی زوجه را روشن نماید
از جمله مهریه نفقه جهیزیه حضانت اجرت المثل ایام زندگی مشترک تنصیف دارایی و نعله
....