مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی

با سلام بنده حدود یکسال پیش با اصرار فراوان توسط داماد خانواده همسر که همه خانواده را از جمله پدر ومادرو خواهران شوهرم را وارد شرکت ... کرده بود جذب شدم. البته ایشان در ابتدا گفتند این شرکت سرمایه گذاری هست وشما میتوانید هیچ جذبی نکنید و ورودی نیارید.. و سود خود را زمانی که به 100 دلار رسید درخواست بدهید واز شرکت بگیرید. چندماه اول سود خوبی میداد. ایشان. خواهران و مادر وپدر ویکی دونفر ازاعضای خانواده من را هم بدین گونه پرزنت کردند. و با وعده ها وعید اینکه سود کم هست پس کلاهبرداری نیست وشرکت هرمی نیست. سرمایه های مارو گرفتند والان به هیچ عنوان پاسخ گو نیستند..آیا میتوان روی گرفتن سرمایه هایمان حساب کنیم؟ ایا ما که با اصرار ایشان وارد شدیم اما عضو نگرفتیم برایمان مشکل ساز میشود؟ تحت چه عنوانی باید شکایت کرد؟
مقداری دلار فیزیکی داده و مدرکی جز پیام ها که تحویل گرفتند ندارم. این پیامک ها مدرک محسوب میشوند؟
مقداری را هم شماره کارت دیگران را فرستادند تا پول واریز کنیم. که پیامک هایشان هست. و مقداری هم ادرس کیف پول دیجیتال داده اند.. تمام این ها پیام هایش موجود هست. قابل استناد هستند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از کسی که مبالغ را از شما دریافت کرده با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به توضیحات شما ، امکان شکایت وجود خواهد داشت و ول شما قابل استرداد خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتواند بابت کلاهبرداری شکایت کنید مال شما مسترد میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت کلاهبرداری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

لطفا از طریق مشاوره ی تلفنی یا حضوری اقدام فرمایید.در صوزت وجود جویع شرایط و مدارک احتمالا تحت عنوان کلاهبرداری میتوان شکایت نمود