مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادربزرگ بعد از فوت

سلام. پدرم بیست سال قبل فوت کرده است و ما آن موقع انحصار وراثت کردیم. دارایی پدرم یک خانه بود ولی با وجود انحصار وراثت این خانه بین خانواده تقسیم نشده و در آن جا زندگی میکردیم. بخشی از آن خانه به مادربزرگ ارث می رسید که الان ایشان هم فوت شده است. میخواستم بدونم الان تکلیف ارث مادربزرگم چه میشود؟ با توجه به این که عموی من هم چند سال پیش فوت شده و مادربزرگم هم دیگر فرزندی ندارد. آیا آن بخشی از خانه که به ایشان ارث رسیده به پسر عموی من هم ارث می رسد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر عمویتان بعد از مادر بزرگ فوت کرده باشد، ایشان هم ورثه محسوب شده و به عمو ارث می رسد و ارث عمو به پسر عمو می رسد