مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین برای مهریه

سلام از طریق ثبت ملک سند داری را جهت مهریه توقیف کرده ام صاحب سند ادعا کرده ملک را با مبایعه با پدر دامادش سه سال قبل از اقدام من معاوضه کرده آن هم در مشاور املاکی که مجوز اتحادیه ندارد و مشاور املاک پسر خریدار ملک و نیز داماد فروشنده میباشد از مشاور املاک شکایت کیفری به جرم فراهم کردن فرار از دین و نداشتن مجوز اتحادیه شکایت کردم البته خریدار از من نیز به دادگاه شکایت کرده اگه ممکنه راهنمایی لازم را بفرمایید آیا اقدام من به نتیجه میرسه؟

پاسخ ها :

حمید رضا هادی پور امیر حاجلو

جناب آقای حمید رضا هادی پور امیر حاجلو :

سلام. برابر ماده22قانون ثبت. دولت تنها اشخاصی را مالک ملک تلقی می نماید ک ملک بنام وی ثبت شده است. امکان ب نتیجه رسیدن پرونده بنفع شما زیاد هست. اما حتما در معیت وکیل دادگستری پرونده تون رو ادامه بدید

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بله امکان شکایت کیفری فرارازدین باتوجه توضیح شماورمشاوره حضوری بایکی ازهمکاران ورویت مدارکتان می باشد