مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای پس گرفتن حیوان خانگی

سلام وقتتون بخیر باشه، من حیوان خانگی ام را امانت دادم دست یک نفر ولی اون شخص نمیخواد حیوان خانگی ام را پس بدهد و دارد امروز و فردا میکند حتی به من گفته حیوانی که بهش امانت دادم مرده و حرف های دیگر.
میخواستم بدونم آیا میتوانم برای پس گرفتن حیوان خانگی ام در صورت ادامه دار شدن این قضایا شکایت کنم؟
اگر میتوانم،چگونه؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر امانت ثابت شود، امکان طرح شکایت کیفری خیانت در امانت وجود دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید