مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه

سلام وقت بخیر و خسته نباشید...
بنده یک دستگاه کنسول بازی به مبلغ 15 میلیون تومان امانت به رفیقم دادم که باهاش درامد داشته باشه و از آنجایی که خیلی باهم صمیمی سهمی ازش نخواستم.. تا اینکه دیگه تقریبا کارش تموم بود با کنسول بازی من و قرار شد برگردونه که بحثمون شد سر یه مساله دیگه و دبه کرد گفت باید پنج میلیون تومن بهم بدی تا برشگردونم.. قضیه 5 میلیون اینه که قبلا گاهی وقتا ازش پول قرض میگرفتم و قرار بوده برگردونم و مطمئن هستم کمتر از 3.5 میلیون هست و خورد خورد برگردوندم ولی میگه بهم ندادی.. یه شب رفتم با پدرش حرف زدم مادرش و یکی از دوستانمم بود و من چون حوصله دعوا با خانواده خودمو نداشتم گفتم کنسول رو بدین ببرم و مینویسم امضا میکنم تا 1 ماه دیگه برمیگردونم یجوری انگار کنسول خودمو باز میخوام بخرم و اونم کلی باهاش درامد داشته آیا با اون کاغذ نوشته که سه نفر امضا کردن یعنی من و اون و یک شاهد... آیا میتونن کاری کنن؟ چون با دستخط خودم نوشته نشده و میتونم ادعا کنم اصلا چیزی به شما ندادم یا اصلا موقع نوشتن این کاغذ من یه شهر دیگه بودم... و نکته اینجاست که نه مبلغ دقیق بدهی رو نه من میدونم و نه اون و هیچگونه مدرکی هم نداره... فقط پیام هام هست که میتونم بگم خطمو گم کرده بودم... آیا با اون کاغذ کاری از دستشون برمیاد؟
و ایا کاری هست که من بتونم انجام بدم که دو برابر پول ندم؟ خدا ذلیلش کنه رفیق نامرد....

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود بر شما
اون کاغذ مبین دین شما است ودر صورتیکه پرداخت نکنید میتوانند از ان استفاده کنند.