مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام بنده سرقفلی یکباب مغازه رو دارم حدود35 سال پبش خریدم الان بخاطر کسادی بازار مجبورم تغییر کاربری بدهم ولی در سند قید شده فقط صنف رستوران و ورثه مالک حاضر به توافق نیستند من از راه قانونی چکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام. با توجه به لزوم پایبندی به قرارداد تا زمانیکه ورثه اجازه نکنند امکان تغییر شغل ندارید

یک وکیل

با سلام در صورتی که دلایل شما برای تغییر شغل کافی باشد دادخواست به دادگاه برای تغییر شغل بدهید هرچند که به راحتی توسط دادگاه پذیرفته نمیشود ولی تنها راهکار است.