مشاوره حقوقی رایگان - مورد تعلیق یا تعویق یا تبدیل حکم مشروب

سلام 6ماه پیش از من 24تا ساندیس درخانه گرفتن الان 6ماه زندان اومده و 900هزار تومان جریمه الان من اعتراض کردم ایا حکم حبس به تعویق یا تعلیق یا تبدیل میشود؟سوال دوم اینکه اگر میشود چند درصد شدن آن وجود دارد.. باتشکر از سوالات وکلا

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست گرامی در قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات مصوب سال 1375که در سال 1387 اصلاح شد و مقررات شدیدی در مورد جرایم ناشی از مصرف مواد الکلی وضع شد. بر اساس تبصره 3 ماده 703 این قانون، دادگاه تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند حکم به تعلیق اجرای مجازات محکومان به جرایم ناشی از مواد الکلی را بدهد. در ماده 703 این قانون نیز آمده است که وارد کردن جرم مشروب ‌الکلی به کشور قاچاق محسوب می‌شود و وارد‌کننده ‌صرف ‌نظر از میزان آن به 6 ماه ‌تا پنج سال حبس و تا 74 ضربه ‌شلاق ‌و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان 10 ‌برابر ارزش عرفی (‌تجاری‌) کالا یاد‌ شده‌ محکوم‌ می‌شود.