مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

من عقد دایم دفترچه ای بدون ثبت در شناسنامه با چهارده سکه مهریه هستم، به دلیل تهدید کتک فحاشی و مشکلات عدیده ای که با همسرم دارم ادامه زندگی برایم دشوار شده است ولی ایشان حاضر به طلاق نیست آیا میتوانم درخواست طلاق بدهم؟

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
در فرض عقد دایم ، عدم ثبت در شناسنامه منافاتی با عقد ازواج ندارد. و اختیار طلاق در عقد دایم با زوج است مگر در موارد خاص و از جمله در موارد عسر و حرج و عدم تحمل وضع موجود از سوی زوجه که باید ضمن طرح دادخواست در دادگاه اثبات گردد.
موفق باشید.