مشاوره حقوقی رایگان - تهدید زن توسط شوهرش

سلام شوهر من همش تهدیدم میکنه که خفه ام میکنه و بارها کتکم زده یکبار همچین کوبید تو سرم که به چشمم آسیب رسیده سی ساله همش کتک زده سرکار نرفته میگفت خودتون برید کار کنید یک‌دختر 30 ساله دارم همش فحشهای زشت رکیک میده فحشهایی که از هیچ لاتی خیابونی نمیشه شنید از ترس جونمون قرار نداریم خونه نداره ماشین ندارد مال و اموال نداره فقط سرکار میره آبدارچی هست ده سال بیشتر بیمه نداره چون سرکار نمیرفته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت ایجاد ضرب و جرح ، به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و
و شکایت نمایید