مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه یا اقرار به دریافت مهریه

سلام . وقت بخیر. من و همسرم بعد از چند سال اختلاف بدون اینکه زندگی مشترک زیر یه سقف شروع کنیم به توافق رسیدیم که جدا بشیم و همسرم مهریه شو ببخشد. این در حالیه که با نظر پزشک قانونی همسرم باکره شناخته شده و مهریه اش نصف میشود. سوالم اینه که بهترین راه در جهت عدم قابلیت رجوع و غیره کدومه؟ اینکه اقرار به دریافت مهریه بصورت رسمی در حضور دو شاهد نماید یا اقرار به ابرا با عدم رجوع به بذل اسقاط کند؟
کدام از نظر عدم رجوع و عدم امکان درخواست مجدد مهریه موثق تر و محکم تر است.
در صورت امکان متن سند اقرارنامه مربوطه یا لینک آنرا برایم بگذارید ممنون خواهم شد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابراء با اسقاط حق رجوع
متن را دفاتر اسناد رسمی دارند