مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیع غیر منقول

در سال ٩٨ و به پیشنهاد فردی که مدیریت کلینیک و دو دستگاه لیزر من رو برعهده داشت و مورد اعتماد من بود جهت همکاری با پزشکی که در شهرستان بوکان بود بصورتی که دستگاه از من و محل و جواز از ایشان ( این همکاری هم توسط همون فرد مورد اعتماد برنامه‌ریزی شده بود)مبلغ ٣٠٠ میلیون رو از فردی قرض کردم و طی فیش واریزی به حساب شرکت فروشنده دستگاه لیزر واریز کردم (فیش واریز مبلغ بنام من است) و قرار شد پول پیش دستگاه رو که همون ٣٠٠ میلیون بود من بدم و ایشان در بوکان با دستگاه کار کنه و اقساط ماهانه دستگاه رو پرداخت کنه ضمنا چک اقساط ماهانه هم خودش بده و بهمین علت من ٣٠ درصد از سهم مالکیت رو به ایشان منتقل کنم چون بنده ساکن در کرمانشاه و شرکت فروشنده در تهران بود و چون کرونا هم شروع شده بود و من بیماری تنفسی هم دارم به پیشنهاد همون شخص مورد اعتماد برای تنظیم قرارداد خرید به شرکت نرفتم و ایشان خودش به شرکت میره و قرارداد خرید رو بنام خودش میبنده وقتی پرسیدم چرا قرارداد بنام خودته نه هردو گفت چون شرکت کسی رو میشناسه که چک اقساط داده و بعد از صدور سند برای دستگاه من سهم ٧٠ درصدی شما رو انتقال میدم و در دفترخانه بنامت میزنم، دستگاه خریداری شد و جهت کار به شهرستان بوکان برده شد اونجا حدود 4 ماه با دستگاه کار کرد که متوجه شدم از پزشک بوکان هم مبلغ ١٠٠ میلیون گرفته که براش بصورت اقساطی دستگاه دیگه ای رو بخره که بازهم بنام خودش خریده و چون پزشک بوکان از ایشان چک ضمانت گرفته بود دستگاه من رو توقیف کرد و پولش رو گرفت بعد ایشان دستگاه رو از بوکان به کرمانشاه میاره و از کارکرد دستگاه اقساط رو هم پرداخت میکنه در این مدت بارها من از ایشان خواستم که سهم من رو منتقل کنه و ایشان هم همش منو بازی داده ( پرینت پیام ها در واتساپ که به این موضوع که می‌بایست سهم من رو منتقل کنه اقرار کرده موجوده) تا جایی که گفت من 5٠ درصد میخوام و من قبول کردم اما همون هم منتقل نکرد طی ارسال اظهارنامه قانونی ازش خواستم سهم منو منتقل کنه که حتی جواب اظهارنامه هم نداد تا اینکه اخیرا متوجه شدم ایشان سهم من از دستگاه رو نمیخواد بمن بده و کلا داره انکار میکنه تا اینجا که انکار کرده حتی من پول پیش دستگاه رو دادم. این رو هم بگم که قرارداد خرید دستگاه برای دکتر بوکان و برای من هردو یک قرارداد هست که هر دو دستگاه رو در اون نوشته یعنی همزمان که من پول رو واریز کردم این از دکتر بوکان هم پول گرفته و هر دو دستگاه رو بنام خودش خریده، تنها مدارک من فیش واریزی به حساب شرکت فروشنده - اقراری که در صدا و تصویر ضبط شده ازش دارم . پرینت پیام ها در واتساپ و گواهی شاهد ها که در جریان موضوع بودند هست، الان کسی که من از ایشان پول قرض کردم میگه اگر امکانش باشه ایشان از این شخص شکایت کنه بهتره ایا امکانش هست یا حتما من باید شکایت کنم ؟ و باید تحت چه عنوانی شکایت کنم ؟ ایا راهی برای توقیف دستگاه یا اینکه نتونه از دستگاه استفاده کنه هست ؟ چون این دستگاه هرچه استفاده شه از طول عمرش کم میشه مثل لامپ دقیقا ساعت مصرف داره شما چه راهنمایی میتونید انجام بدید؟ ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شخص شما باید از ایشان شکایت نمایید و باید دادخواست به خواسته اثبات بیع مال منقول و... باشد
یا..