مشاوره حقوقی رایگان - نظریه

سلام. چند مدت پیش همسرم فوت کرد و مدت حدود 2 ماه گرفتار بیمارستان و مراسم و ... شدم و باغی داشتم که 250 درخت ثمری داشت که برادر بزرگم باغ را به عشایری که در آن منطقه سکونت داشت خودسرانه و بدون اطلاع من اجاره داده پول اجاره را هم خورده است و این باغ توسط احشام نابود گردیده. شکایت عشایر نشین را دادم و ایشان در دادگاه توضیح داد و مکتوب کرد که برادرش باغ را داد برای چرا و پولش را گرفت و رفت.
برادرم که شخص ناجور و شروری است عشایر را تهدید کرد که برو به دادگاه بگو که این باغ از ایشان نیست و عشایر نشین هم دومرتبه به دادگاه رفت و به دروغ مکتوب کرد که این باغ از یشان نیست. ( در صورتی که همه اهالی روستا و شورای روستا تایید کرده اند که مالکیت باغ از من است) .
ارجاع به کارشناس دادگستری شد و کارشناس نیز پس از تحقیقات به دادگستری اعلام کرد که این باغ توسط احشام تخریب گردیده. ولی رئیس دادسرا حکم را رد کرده ست . سوال : باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما کامل نیست. این باغ الان در تصرف چه کسی است ابتدا باید مالک برای دادگاه مشخص شود