مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام
بنده با ماشین پراید در اتوبان کرج قزوین به سمت رشت در حرکت بودم که به دلیل لغزنده بودن جاده به کنار جاده آمدم و همین که ماشین را نگه داشتم یک پژو از پشت با ماشین بنده برخورد کرد که در همان لحظه یک پراید دیگر باز با ماشین بنده برخورد کرد که شدت ضربش آنقدر بالا بود که صندوق عقب ماشین کلا فرو رفت ، و چراق خطر هم شکست. به افسر زنگ زدیم اما نیامدن.
که رفتیم کنار اتوبان وایستادیم.
من از آنها کارت یا بیمه خواستم که انها گفتن چون افسر نیومده ما نمی‌دیم.
در کل از ماشینشان عکس گرفتم
و اسم و فامیل و شمار تماسشان را هم گرفتم.
حالا نمیدانم باید چکار کنم اصلا از کجا اقدام کنم.
ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس ،مبنی بر تعیین مقصر و میزان خسارت بخواهید.سپس بر اساس نطر کارشناس دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت بدهید