مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده مختومه

سلام خدمت دوستان. دوسال پیش، از خانمی بابت تهمت و افترا و قذف شکایت کردم. حکم 37 ضربه شلاق تعزیری صادر شد. با اعتراض ایشان (واخواهی دادند) حکم تبدیل شد به 30 میلیون ریال جزای نقدی. من هم بخاطر این که این خانم متنبه شده، به حکم اعتراض نکردم. صدور حکم در تیرماه 99 بود. اما آن خانم جدیدا در بین همسایه‌ها بر علیه من حرفهایی میزند که مرا مصر کرده که آن پرونده مختومه را مجددا به جریان بیندازم و حکم غیر از جزای نقدی بگیرم که ایشان تنبیه شوند. امکان این کار وجود دارد؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
امکان درخواست رسیدگی مجدد به پرونده مختومه ندارید و اگر ایشان مرتکب جرم جدیدی شده اند میتوانید دوباره اقدام به شکایت از ایشان نمایید بدیهی است سابقه قبلی ایشان میتواند در رای جدید اثرگذار باشد.
موفق باشید.