مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده مختومه

با سلام و خسته نباشید 15ماه پیش 4 نفر به علت شرور بودن به خانه ما حمله کردند که منجر به درگیری بین من و آنها شدو باعث خسارت جانی و مالی شدند من هم فیلمبرداری کردم قشنگ شکستن در و پنجره واهانت آنها معلومه. هر دو تامون شکایت کردیم آنها از ضرب و جرح وما هم از ضرب و جرح و تخریب و توهین. در دادگاه قاضی گفت قسم بخورید که شما با آنها درگیر نشده اید ما هم گفتیم نمیتونیم قسم بخوریم ما درگیر شدیم اصلا قاضی به حمله وخسارت آنها به خانه ودلیل درگیری ما توجه نکرد و با تندی با ما رفتار کرد و نگذاشت ما حرف بزنیم وبه خواسته ما رسیدگی نکرد و نگذاشت ما حرف بزنیم با اینکه از طرفین فیلم داشتم و تمام نامه پزشکی قانونی آنها را که بیشترش خودزنی بود تایید کرده اعتراضم در تجدید نظر هم رد شد. الان متوجه شدیم و یقین داریم که قاضی با یکی از فامیلهای آنها قبلا همکار بوده و به گفته خودشان اون به قاضی زنگ زده. با اینکه پرونده کوچکی هست ولی دلم از این بی عدالتی میسوزه که باعث تشدید رفتار آنها شده و میگن رفتیم خونشون را ویران کردیم و دیه هم گرفتیم . پرونده کاملا واضع هست به و اصلا قاضی از آنها سوال هم نکرد چرا به خانه آنها حمله کرده اید
میخواستم بدونم امکان پیگیری پرونده بعد از 15 ماه وجود دارد و می‌توان از قاضی شکایت کرد.ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یله اگر به گفته های خود کاملا اطمینان دارید و مدارک انها را اثبات میکند میتوانید در دادسرای قضات از ان شخص شکایت کنید زیرا با توجه به گفته های شما تخلف کرده اند. اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید