مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام وقت بخیر . من از شخصی مبلغی طلب داشتم و با وجود داشتن سفته از ایشان. وی انکار کرد که از من پول گرفته. و گفت اگر سفته ها را اجرا بزارم واسم پرونده سازی میکنه به من گفت برادرم وکیله واست پرونده ای میسازم که چند سال بیفتی زندان.ایشان به من و همسرم 4 اتهام وارد کرد.1-خیانت در امانت 2-ضرب و جرح عمدی.3-مزاحمت برای نوامیس و اطفال .4 تهدید و شکایت کرد
پرونده به علت نبود مدارک و شواهد منع نعقیب خورد ولی ایشان اعتراض کردن روی مزاحمت برای نوامیس ...
که رد شد. وسو نیت ایشان مشخص هست.حالا من و همسرم میتونیم از ایشان بابت تهمت و افترا شکایت کنیم.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت مطرح نمایید و باید سو نیت ایشان اثبات گردد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بله ، می توانید شکوائیه افتراء و اعاده حیثیت مطرح نمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید با توجه به رای منع تعقیب در موارد گفته شده اقدام به شکایت افترا کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به عنوان افترا و درخواست اعاده حیثیت شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شکوائیه افتراء و اعاده حیثیت
مطرح و پیگیری نمایید.