مشاوره حقوقی رایگان - حق پیشه و کسب

سلام
مغازه را با اجاره پایین مدت طولانی از 1391 طی قرارداد سالیانه اجاره داده و مقداری رهن گرفته و مقداری هم اجاره دریافت کرده ام رفتار خوب دو طرفه و پرداخت به موقع انجام شده مجددا مستاجر درخواست تمدید دارد تا 97 نام مستاجر یکسان بود از 98 نام برادر زاده او را نوشته شده اما احتمالا شریک اند آ یا در این مدت حق پیشه به او تعلق میگیرد، هرچند فقها نمیپذیرند. به نظر شما قرارداد را تمدید کنیم؟ البته پیش ازآن مدتی طولانی پدرم در آن محل مشغول بوده و مدتی هم افراد دیگر به کسب های مختلف بصورت اجاره اشتغال داشته اند. با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که در قرارداد شرط نشده باشد و این حق کسب و پیشه لحاظ نشده باشد تعلق نمیگیرد