مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کسب و پیشه یا سرقفلی

باسلام و احترام. یک مغازه با سند شش دانگ دارم با پروانه کسب پوشاک مردانه که در یک پاساژ بوده و حدود 4 سال است به شخصی اجاره دادم.قبل از اجاره به این شخص نیز این ملک بوتیک مردانه بوده و به شخص دیگری اجاره داده شده بود.گفتنی است مستاجر فعلی بارها اجاره را دیر پرداخته و 3سال است که با پروانه کسب مالک در این ملک فعالیت میکند.سوالم این است اگر مستاجر نخواهد که تخلیه کند، آیا بنده میتوانم ایشان را بیرون کنم؟ و یا ایشان میتواند ادعای سرقفلی یا کسب و پیشه کند؟ مبلغ 10 میلیون در ابتدای سال اول بعنوان ودیعه از ایشان اخذ شد که به مرور زمان پارسال به 25 میلیون تومان افزایش پیدا کرد و هیچ وجه دیگری از ایشان نزد مالک نیست.ضمنا در قولنامه هم قید کرده ایم که مستاجر در پایان قرار داد حق کسب و پیشه یا حق هرگونه سرقفلی را از خود سلب میکند و این قولنامه نیز به امضاء و اثر انگشت مستاجر و شاهد ایشان رسیده است.ممنونم بابت راهنماییتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در مورد اموال دارای سابقه ثبتی دعوای مالکیت شنیده نمی‌شود مگر با اثبات مراتب انتقال قانونی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا ‌تخلیه وجود خواهد داشت
خیر ایشان نمیتواند ‌مدعی حق سرقغلی گردد اگر

برای تخلیه ملک ، شما باید دادخواست دقیق تنطیم نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به استناد تاخیر در پرداخت اجاره بها بله می توان اقدام نمود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اوصاف مذکور، ایشان نمی تواند ادعای کسب وپیشه و سرقفلی نماید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با پایان قرارداد می توانید دادخواست تخلیه فوری دهید