مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام و خسته نباشید
بنده 11 سال پیش که عابر پیاده بودم با ماشینی تصادف کردم و منجر به قطع عضو از ناحیه پا شد و کارشناس 50 50 زد می خواستم عنایت بفرمایید که نصف دیه رو از بیمه گرفته ام آیا نصف دیگه رو از بیت المال می تونم بگیرم.

پاسخ ها :

آتناالسادات قنات ابادی

آتناالسادات قنات ابادی :

استان :

با سلام ، خير به دليل اينكه ٥٠ درصد خودتون مقصر شناخته شديد، ستاد ديه يا ستاد تامين خسارت هاي بدني يا همون به قول شما بيت المال زماني به شما ديه پرداخت ميكنه كه كسي به شما اسيب زده و مقصر بوده و هم اكنون در دسترس نيست.نه اينكه خودتون مقصر حادثه بوده باشيد، مثل همين ٥٠ درصد كه خودتون مقصر بوديد