مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت گیرنده وام

با سلام
پنج سال پیش، پیش شخصی کار می کردم از ترس اینکه از کار بیکار نشوم ضامن او شدم که می خواست وام دریافت کند ، مبلغ وام 250،000،000 تومان بود .. با کمال تعجب بانک برای این مبلغ وام دوتا کارگر رو به عنوان ضامن قبول کرد که یکی از این کارگر ها بنده بدبخت بودم و دیگر هیچ ضمانتی نگرفت نه سند ملک و نه چیز دیگر ... تا دو سال اقساط خود را به خوبی پرداخت کرد و الان چندین قسط خود را نپرداخته است ... بعد ها متوجه شدم که مدارک جعلی جهت ضمانت داده و ما را وکیل معرفی کرده و جواز وکالت جعلی درست کرده است و ماه هم چک 500،000،000 تومان جهت ضمانت دادیم حال از بانک تماس می گیرند که شماها ضامن شدید و باید اقساط را پرداخت کنید و ما هم چیزی نداریم به جز یک حقوق .. اگر ممکن است راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدیم .. زندگی ام مختل شده است، آیا می توان برای بانک که مدارک جعلی با زد و بند قبول کرده شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

سرکار خانم مینو برومندنیا :

سلام اگر مدعي هستين جعل شده با اثبات آن ميتوانيد شكايت كيفري مطرح كنيد