مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بتونم سند ماشینم رو بزنم

با سلام خدمت وکلا و مشاوران محترم
بنده یک خودرو از شخصی خریداری کردم و متاسفانه بنا به اعتماد حدودا تمامی مبلغ معامله را به فروشنده تحویل دادم و فقط مبلغ یک میلیون تومان جهت تعویض پلاک و سند نگه داشتم و قرار شد 2 روز بعد تعویض پلاک بشه و سند بزنه. اما متاسفانه اون شخص گوشیشو خاموش کرد و آدرسی هم که داده اشتباه داده، در ضمن من استعلام گرفتم دیدم 1100000 تومان خلافی داره و حکم توقیف قضایی داره که حکم قبل از تاریخ قولنامه منه،.
لطفا من رو راهنمایی کنید چه کاری بکنم که زودتر به پول یا سندم برسم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

سرکار خانم مینو برومندنیا :

سلام در صورتي كه اتومبيل قبل از فروش توقيف بوده شكايت كيفري انتقال مال غير ميتونيد مطرح كنيد