مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت در حریم جوی آب

باسلام، یک نفر از اهالی روستای ما حدود 10 سال پیش اقدام به کاشت درختان گردو در فاصله یک تا دو متری جوی آب سنتی و راه بین مزارع عمومی کردن، از ایشان شکایت کردم و دادگاه اعلام کرد این درختان هیچ مزاحمتی برای کشاورزان ندارند
و تجدید نظر هم تایید کردند، در واقع یک حق کشی مسلم بود، میخواستم بدانم که رای قانونی برای این کار چیست؟ و حالا باید چکار کنم برای پیگیری؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شما رای گرفتید
ولی الان میتونید ابندا تامین دلیل بگیرید بعد از دادگاه تقاضای قلع و کندم درختها رو داشته باشید
البته برای پیگیری حتما نیاز به حضور وکیل دارید