مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی آخرین باغ

باسلام و عرض ادب خدمت همه مشاورین و وکلای محترم. بنده عضو شورای باغداران یکی از محلات شهرستان پاوه می باشم، متاسفانه برخی از باغداران اقدام بە ساخت و ساز غیرقانونی بر روی جوی آبرسانی باغات که حریم آن توسط وزارت نیرو یک ونیم متر از هر طرف (برای عبور و مرور باغداران و میراب) تعیین گردیده است نموده اند که شورای باغداران به جهت رفع تصرف از آنها شکایت نموده است. سوال اینکە هر جوی آبی سرچشمه ای دارد و انتهایی، آیا رعایت این حریم شامل آ خرین باغی که منتهی الیه جوی آب بوده و ازصدان سال پیش بعد از آن باغی وجود نداشته و رااه عبور هیچکسی نبوده میشود یانه ؟ ، سپاسگزارم .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قانون توزيع عادلانه آب مصوب 1361
تبصره 1 ماده 2 : تعيين پهناي بستر و حريم آن در مورد هر رودخانه و نهر طبيعي و مسيل و مرداب و بركه طبيعي آنها در هر محل با توجه به آمار هيدرولوژي رودخانه ها و انهار و داغاب در بستر طبيعي آنها بدون رعايت اثر ساختمان تاسيسات آبي با وزارت نيرو است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تامین با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ کنید تا موضوع کارشناسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی ملک با تقاضای تامین دلیل دارد تا موقعیت جوی اب مشخص شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا باید حریم رعایت گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصولاً رعایت حریم آب برای تمام باغات حتی آخرین باغ نیز لازم الرعایه است