مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی اب

باسلام حریم جوی اب باغات چند متر است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. حریم جوی آب
، ضابطه مشخصی ندارد و بستگی به طول و عرض و عمق و محل جوی آب دارد

شهريار  گرامي نژاد

شهريار گرامي نژاد :

بستگی به وضعیت جوب داره اگر داخل باغ باشه یک متر از هرطرف اگر جوب سنتی منطقه باشه دومترازهرطرف اگر کانال اصلی بتونی باشه به اندازه هبور یک خودرو درکل نظر کارشناس شرط هست بعضی کارشناسها اصلااعتقادی به حریم ندارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حریم اب حسب مورد بین یک متر تا بیست متر می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به موقعیت منطقه طبق نظر کارشناس تعیین می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با نظر کارشناس می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.