مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید واحد مسکونی

سلام بنده یه سال پیش واحدی رو پیش خرید کردم و برای پرداخت قسط دوم (به صورت نقدی یا واریز به حساب) شماره حسابی از پیش فروشنده ندارم چون شماره کارتی که تو مبایعه نامه بوده منقضی شده و پیش فروشنده شماره حساب جدیدی بهم نمیده و میگه که ساختمون رو کلا واگذار کرده به برادرش. و برادرش هم میگه به شخص دیگه ای فروخته . البته من برای دریافت شماره حساب از ایشون دوبار اظهارنامه زدم براشون اما جوابی نگرفتم.
در مرحله بعدی برای پرداخت این قسط به حساب ایشون باید چکار کنم؟ با توجه به اینکه مهلت واریز تا پایان سال99 در قرارداد ذکر شده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدارک نیاز به بررسی دارد.در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر قرارداد را در دفترخانه اسناد رسمی منعقد کردید می توانید وجه را به صندوق دفترخانه واریز کنید در غیر این صورت در حساب سپرده دادگستری واریز نمایید ...