مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان از سازنده بدون مجوز مالک

باسلام بنده درسال 98 اقدام به خرید دو واحد اپارتمان از سازنده کردم ولی بتازگی متوجه شدم که سازنده توسط مالک خلع ید شده و ملک نیمه کاره رها شده حتی مجوز شهرداری هم نگرفتن حالا تکلیف من چیست آیا باید از مالک و سازنده هر دو شکایت کنم یا اینکه فقط از سازنده لطفا راهنمایی بفرمائید.
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

شما میتوانید نسبت به مالک و سازنده اقدام به طرح دعوا ی الزام به تنظیم سند وفک رهن و اخذ سند تفکیکی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
به طرفیت هردو الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سندو ... مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به تنظیم سند و فک رهن به طرفیت هردو بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طرفیت هردو الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سندمطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
علیه سازنده و هر کس که به عنوان مالک شناخته می‌شود دادخواست بدهید...