مشاوره حقوقی رایگان - وعده ازدواج

سلام وقت بخیر. دختری هستم که چندسال با پسری رابطه داشتم و قرار ازدواج داشتیم. خانواده من رفتن تحقیق و توی تحقیقات به دروغ حرفای ناشایستی پشت سر اون پسر زدن و خانواده من مخالفت کردن ولی من خانوادمو راضی کردم که اجازه بدند یک بار هم که شده پسر با خانوادش تشریف بیارند منزلمون برای آشنایی بیشتر. از طرف خانواده من دعوت هم شدند ولی اون پسر قبول نکرد که بیاد و پا پس کشید و من واقعا نابود شدم و دارم میشم. میخوام بدونم میشه از چنین پسری شکایت کرد؟ قانون پشت چنین دختری هست؟ ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
وعده ازدواج و عدم اجراي آن در شرايطي قابل تعقيب كيفري است
در صورت تمايل بامن تماس بگيريد نياز به اطلاعات بيشتري جهت راهنمايي هست