مشاوره حقوقی رایگان - اس ام اس هشدار شرط بندی

سلام امشب من اس ام اس ی رو از طرف دادستانی دریافت کردم که متنش اینطور بود:
از حساب شما براي انتقال وجه به حساب قمارخانه هاي آنلاين استفاده شده است.
چنانچه از روي بي اطلاعي به اين سايت ها مراجعه کرديد، اکيدا از تکرار آن خودداري نماييد. در صورت تکرار ، مرتکب تحت تعقيب قضايي قرار مي گيرد.
طبق قانون براي قماربازي با هر وسيله اي ، تا 6 ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است.

معاونت فضاي مجازي دادستاني کل کشور

من فقط دوسه سال پیش یکبار وارد سایت شرط بندی شدم و داخلش پول ریختم.
میخواستم ببینم این اس ام اس بخاطر اون کار هست؟ یا علت دیگری دارد؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
دادستان پیگیر سایت های شرط بندی شده اند و بسیار سخت گیرانه عمل میشه .احتمالا بخاطر همون واریزی هست که داشتین .اگر واریزی مجددی نداشتین ببینین آیا حسابتون هک نشده تا از طریق حساب شما پول واریز بشه به سایت های شرط بندی و اگه حساب براتون مهم نیست چون با اون تخلف صورت گرفته و دست دادستان هست حساب رو مسدود کنید تا دیگر بهانه ای برای پیگیری نباشد