مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. عرضی داشتم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایین. برای 6 ماه حبس محکومیت می توانیم از واحد اجرای احکام کیفری درخواست پابند الکترونیکی بکنیم یا باید این درخواست در زمان حبس انجام بگیرد.ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید درخواست بدهید ولی شرایطی دارد یک شرط اینکه باید ابتدا به داخل زندان بروید .
این نکته را همبستر است بدانید مطابق آئین نامه زندانها اگر یک ششم حبس یعنی فقط یکماه در حبس باشید مشمول مرخصی میشوید و بعد آزاد میشوید