مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیکی

سلام 18سال حبس دارم نزدیک به 5سال کشیدم و113میلیون جریمه دارم می‌خوام پابند بگیرم آیا شامل میشه یانه میزان جریمه تاثیری برای گرفتن پابند دارد یا نه با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست پرونده‌ی شما مورد بررسی قرار بگیرد اما می‌توانید با قاضی محترم اجرای احکام رایزنی نمایید ا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به نوع جرم و دادنامه مربوطه دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت گذراندن یک چهارم از مدت حبس میتوانید درخواست پابند الکترونیکی کنیدکه شما مدت پنج سال را گذرانده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست بدهید
و شما باید تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام با توجه به میزان حبسی که دارید جرم شما جزو مجازات تعزیری درجه ی 2 به بالاست لذا مشمول سامانه های الکترونیکی نمی شوید زیرا سامانه های الکترونیکی مختص به مجازات تعزیری درجه 5 تا 8 یعنی مواردی که مجازات آن کمتر از 5 سال حبس باشد می باشد در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با اینجانب تماس حاصل فرمایید با احترام

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این خصوص نیاز مبرم است که پرونده کیفری شما تحت بررسی و مورد مطالعه دقیق قرار بگیرد تا هویدا شود که آیا شما مشمول پابند الکترونیک می شوید یا مشمول پابند الکترونیک نمی شوید؟!

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به عملکرد شما در زندان و تایید معاونت زندان و نهایت قاضی ناظر بر اجرای احکام دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که مجازات شما درجه 2 می باشد ، طبق قانون پابند الکترونیک شامل شما نمی شود ، به هرحال تشخیص قاضی ملاک عمل است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به موضوع جرم وقاضی اجرا دارد ولی در قانون پرداخت جریمه به عنوان شرط استفاده از پابند قید نشده بلکه جبران ضررو زیان شاکی مهم هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای صدوردستور استفاده از پابند الکترونیکی، وجود شرایط زیر الزامی است :

نخستین شرط، در موردِ طول دوران محکومیت زندانی به مجازات حبس است. تحت نظارت سامانه های الکترونیکی قرار گرفتن تنها در مورد حبس های تعزیری درجه 5 تا 8 یعنی حبس های کمتر از 5 سال قابلیت اعمال دارد. البته مطابق با تبصره ماده 62 قانون مجازات اسلامی در مورد حبس های تا 25 سال نیز در صورت سپری شدن یک چهارم از مدت حبس، محکوم علیه می تواند درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را طرح نماید.
مطابق با تصریح ماده 62 اعمال مقررات مربوط به استفاده از پابند الکترونیکی تنها در صورتی ممکن است که شرایط قانونی مقرر برای تعویق مراقبتی وجود داشته باشد. یعنی شرایطی مثل

وجود جهات تخفیف
پیش بینی اصلاح مرتکب
جبران ضرر و زیان یا برقراری ترتیبات جبران
فقدان سابقه کیفری موثر

از شرایط مهم دیگر برای استفاده از پابند الکترونیکی این است محکوم می بایست دستورات و تدابیر اتخاذ شده توسط دادگاه را در طول دوران تحت نظارت اجرا نماید.
تحت نظارت سامانه های الکترونیکی قرار گرفتن محکوم، لزوماً می بایست با رضایت او انجام گیرد. بنابراین یکی از مدارکی که ارائه آن برای استفاده از پابند الکترونیکی لازم می باشد، رضایت نامه محکوم علیه است.
محکوم ممکن است به دستور دادگاه متعهد به انجام اموری مثل حضور به موقع در زمان و مکان تعیین شده توسط مددکار اجتماعی، گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نظر قاضی دارد در این خصوص با قاضی مذاکره نمایید پابند الکترونیکی در خصوص جرایم درجه 5 تا 8 می باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

موارد مشمول پابند الکترونیک در قانون مشخص شده است باید ببینیم حبس شما درجه چند بوده است و اتهام شما چه بوده