مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیکی

با سلام
همسر بنده به سه سال حبس به علت کلاهبرداری و جعل سند از دیوان محکوم شده . خواستم بدونم اگه بخواد از پابند الکترونیکی استفاده کنه امکانش هست و چقدر زمان میبره ؟ ما واسه رای اعتراض نزدیم چون ممکن بود به زمان بخوره خواستم بدونم واسه اینکه همسرم زودتر بیاد بیرون چه راهی وجود داره و ایا بهش پابند میدن ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعتراض ندارید تسلیم به رای بدهید تا در مجازات تخفیف بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پابند الکترونیک از سوی قضات به سختی رای می‌آورد و تحت شرایط خاصی ممکن است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قاضی ناظر زندان و اجرای احکام سوال بفرمایید
که به پرونده اشراف دارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای استفاده از پابند الکترونیکی شرایط خاصی دارد اما از آزادی مشروط نیز ایشان می تواند استفاده کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از گذشت یک سوم از مدت مجازات می تواند اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
زمان مشخصی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از قاضی ناظر زندان و اجرای احکام پیگیری نمایید تحت شرایطی امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از تسلیم به رای بزنید تا در مجازات شما تقلیل از طرف قاضی ایجاد شود و برای پابند الکترونیکی نیز باید حداقل یک سوم از میزان مجازات حبس سپری شود و سپس از طریق معاونت زندان درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما تجدیدنظرخواهی نکرده اید میتوانید درخواست تسلیم به رای را مطرح نمایید تا مجازات کاهش پیدا نماید و

و سپس میتوانید به دادیار ناظر زندان درخواست پابند الکترونیکی را مطرح کنید

و بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اگر شما تجدیدنظرخواهی نکردید میتونید درخواست تسلیم به رای را مطرح کنید تا مجازات کاهش پیدا نماید و در اقدام بعدی درخواست پابند الکترونیکی را مطرح کنید
و بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... نهادهای ارفاقی متعددی وجود دارد از جمله درخواست پابند و درخواست آزادی مشروط و...

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
یک سوم از حبس باید گذشته باشد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانند از طریق مددکاری زندان درخواست نمایند با احراز شرایط به ایشان پابند الکترونیکی تعلق میگیرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طرح پابندالکترونیکی در مورد جرایمی که در خود قانون مجازات تا 5 سال حبس برای آن تعیین شده است اعمال می‌شود ضمن درخواست و پیگیری و موافقت شورای طبقه بندی زندان و قاضی ناظر زندان پیگیر نمایید

ضمنا" با رعایت مقررات و داشتن شرایطی از عفو و آزادی مشروط نیز میشود استفاده نماید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق اجرای احکام درخواست دهید و پیگیری نمایید