مشاوره حقوقی رایگان - تخریب فلکه

سلام. یک فلکه آبرسانی کشاورزی توی روستا داشتیم تعدادی از اهالی رفتن فلکه را باز کردن و سه راهی و اتصالات آن را تخریب کرده اند. من خودم شاهد ماجرا نبودم اما 2 نفر شاهد دارم که آمدن دادگاه شهادت دادن. اما قاضی باز رای را به متهمین داده تا دادگاه تجدید نظرم رفتیم اما شاهدای ما را آقای قاضی نخواست بازم رای به سمت اوناست.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

احتمالا دادگاه با استدلال خود آن رای را صادر کرده ومورد تائید دادگاه تجدید نظر بوده. علی ایحال رای دادگاه تجدید نظر قطعی است.