مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت خودروی نامتعارف در شورای حل اختلاف

سلام. بنده مدتی پیش با یک خودروی کیا اپتیما تصادف کردم که بنده مقصر شناخته شدم. به بیمه رفتیم و بیمه 5 میلیون تومان به صاحب خودرو داد در صورتیکه خسارت حدود 30 میلیون تومان میباشد. حال از بنده در شورای حل اختلاف شکایت کرده. خواستم ببینم بنده تا چه میزان باید مازاد خسارت پرداخت کنم؟ افت قیمت بر چه اساس محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
كارشناس افت قيمت را مشخص ميكند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به میزان خودروی متعارف . اینرا کارشناس تعیین میکند

افسانه  هوشمند

افسانه هوشمند :

استان :

سلام
. سقف تعهدات بیمه بدنه بر اساس پوشش های بیمه  نامه بدنه بوده و در زمان خسارت شرکت بیمه بر اساس بیمه نامه شما خسارات وارد شده را جبران می‌کند
خسارت ناشی از افت قیمت در تعهد هیچ کدام از شرکت‌های بیمه نبوده و پرداخت این خسارت باید از سوی راننده مقصر حادثه انجام شود