مشاوره حقوقی رایگان - امکان توقیف زمین و خط مهریه برای مهریه و نفقه

با سلام

همسرم 3 ماه پیش تقاضای مهریه و نفقه داده (مهریه از طریق ثبت احوال و نفقه از طریق شورا)، آیا زمینی که 1 سال قبل از تقاضای مهریه بصورت وکالت تام الاختیار رسمی از عمویم خریده ام (بدون قولنامه) و بعد از دو ماه نیز بصورت وکالت رسمی تام الاختیار به برادرم داده ام و سند هم هنوز به نام عموی من هست، قابل توقیف برای مهریه یا نفقه هست؟ و اگر هست آیا الان که تقاضای مهریه و نفقه داده شده و احتمالا بزودی حکم کارشناسی هم اعلام میشود و قبل از توقیف، برادرم میتواند سریع به نام خودش یا دیگری سند بزند؟

سوال دوم اینکه خط موبایلی که 8 ماه قبل از درخواست مهریه به نام خواهرم منتقل کرده ام و سند به نامش هست قابل توقیف هست؟

با سپاس

پاسخ ها :

آتناالسادات قنات ابادی

آتناالسادات قنات ابادی :

استان :

با سلام هيچ كدام از مواردي كه گفتيد قابل توقيف نيست چون اساسا در زمان طرح دادخواست مهريه در تملك شما نبوده است.