مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خیانت در امانت

سلام
من در شرکتی مشغول به کار هستم، تعدادی وسایل قرار بود تحویل بنده داده شود اما به دلایلی کنسل شد...اما من قبل از آن بخاطر اعتمادی که به اون شخص داشتم رسید دست نویسی (با دست خط خودشان) که مبنی بر تحویل گرفتن وسایل بود رو امضا کردم و بعد، از آن شخص خواستم که رسید را باطل کند اما اینکار را نکرده و الان ادعا دارد که تعدادی از وسایل گم شده
میخواستم ببینم آیا با رسید دست نویسی که فاقد شماره بایگانی و غیر رسمی باشد میتواند ادعای خود را ثابت کند؟ و آیا اصلا اعتبار دارد چون من هم میتوانم بصورت دستی رسیدی بنویسم و از طرف اون شخص امضا کنم که وسایل رو تحویل نگرفتم.....

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که امضا متعلق به شما است باید تلاش کنید وموضوع عدم تحویل اقلام را از هرطریقی مانند شهود ویا قرائن وغیره ثابت کنید وگر نا مسئول خواهید بود

حسام خوشگواری

جناب آقای حسام خوشگواری :

رسید دست نویس می تواند اثبات کننده و معتبر باشد. همچنین باید گفت در صورتیکه شما به جای فرد مقابل رسیدی رو امضا نمائید، در صورت شکایت آن فرد، شما به علت ارتکاب جرم جعل و احتمالاً استفاده از سند مجعول تحت پیگرد قرار خواهید گرفت