مشاوره حقوقی رایگان - پيگيری جانبازی

با سلام خدمت عزيزان تيم تخصصی دادراه. احتراما به استحضار ميرساند اينجانب در سال 66 در منطقه عملياتی مجنون بدليل حضور مستمر در آبهای آلوده و شيميايی منطقه بنا به مقتضی ماموريت، از ناحيه مجاری ادرار دچار عفونت حاد گرديده و به تاييد يگان مربوطه (برگه صورت صانحه) بدليل استفاده از آبهای آلوده و شرايط بد آب و هوايی مجروح گرديدم و متعاقب آن در سال 68 بدليل نارسا شدن کليه راست آنرا از دست دادم و همچنين بخاطر درمان شخصی در آن مقطع زماني فاقد مدارک بالينی بيمارستانهای نظامی ميباشم و همين امر باعث شده بود امکان پيگيری جانبازيم ميسر نباشد. ولی اخيرا طی تمهيداتی که قانونگذار برای رفاه ايثارگران در نظر گرفته و مشروح آن در برنامه ششم دولت تصیح گرديده به نوعی اين امکان فراهم گرديده، از اينرو استدعا دارد ارائه طريق فرماييد که چگونه ميتوانم طرح موضوع نمايم و آيا در اين خصوص حقی متصور ميباشد يا نه در ثانی پيگيری اين امر با وکالت همکاران محترم آن مجموعه ممکن ميباشد يا خير؟ آنچه مسلم است احقاق اين مهم مستلزم دفاعيات حقوقی و تخصصی بوده و احتمالا نظر کارشناس مربوطه را بطلبد. قبلا از بذل توجه کليه سروران آن مجموعه و همه عزيزانی که اين مرقومه را ملاحظه مينمايند کمال امتنان و قدردانی را دارد. با سپاس

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز موضوع را از یگان اعزام کننده پیگیری نمائید تا موضوع در کمیسیون بنیادشهید وایثارگران مطرح وبا ارجاع امر به پزشکان معتمد بنیاد موضوع احراز ودر صد جانبازی تعیین گرددموضوع از موارد وکالتی نمی باشد وصرفا مستلزم پیگیر اداری است