مشاوره حقوقی رایگان - عدم تطابق نام خواهان

با سلام ؛ در ابلاغیه ای که از طرف شورای حل اختلاف برایم صادر شده خواهان اسم من رو که محمدرضا.ز هست محمد.ز قید کرده و نام پدر رو هم اسم مستعار ایشون رو زده ، کد ملی هم خالی هست ؛ حالا سوال من اینه که میتونم به استناد این موارد توی جلسه شرکت نکنم؟ یا اگه شرکت کنم رای صادر شده معتبره با وجود این مغایرتها ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید طی لایحه وارسال ان از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به ایراد شکلی به دادخواست شخص مقابل از حیث نام ونام خانوادگی وسایر مشخصات اقدام و از این طریق در صورت پذیرش شورا دادخواست وی رد شود