مشاوره حقوقی رایگان - اختلال روانی مادر

با سلام.
مادر من در سن ٧٨ سالگي باخبر شده كه پدر ٨٣ ساله من در سال هاي ٥١ الی ٥٢ با زن ديگري در ارتباط بوده و حالا تمامي حقوق و اموال پدرم را به عنوان مهریه به نام خود كرده است ولي به علت قوانين سن بالا قادر به طلاق نيست. از آن جا كه مادرم از بيماري اضطراب و وسواس (به شكل ارثي) رنج ميبرد بيماري تشديد و به شكل پارانويا تظاهر كرده است ولي مادرم حاضر به مراجعه به هيچ پزشكي نمي باشد.
پدرم به علت پاركينسون پيشرفته كاملا وابسته به تخت و كمك است و مادرم نه تنها اجازه حضور پرستاري در خانه را نميدهد بلكه آزار و اذيت فراوان او به شكل فيزيكي و روحي زندگي همه را سياه كرده است و ما (٣ دختر) قادر نيستيم راه حل مناسب پيدا كنيم. لطفا راهنمايي كنيد در اين شرايط ما فرزندان چگونه ميتوانیم حقوق پدر بيمار خود را برگردانیم.
با توجه با این كه حق اقامت مادام العمر در اين منزل را دارد ولي چون ما دور از كشور هستيم ميترسيم بلایي بر سر پدرمان از روي جنون آني و خشم بیاورد.
لطفا راهنمايي كنيد.
سپاس.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر اموال پدر به عنوان مهریه توقیف شده تقریباً کاری نمی توان کرد.
در خصوص آزار و اذیت هم امکان شکایت فراهم است اما باید یک نفر در اینجا پیگیر امور باشد