مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نظر

با سلام و عرض ادب : من در سال 95 با شخصی درگیری لفظی پیدا کردم که منجر به شکایت علیه من شد و هیچگونه درگیری فیزیکی صورت نگرفت ولی طرف مقابل بر علیه اینجانب اقامه دعوا نمود و اظهار داشت که من او را کتک زده ام و دماغ او را شکسته ام ولی چون شاهدی نیاورد قاضی گفت باید تحقیقات محلی انجام شود و پس از انجام تحقیقات به استناد تحقیقات رای بر علیه اینجانب صادر نمود و قطعی شد واخیرا با مراجعه به دادگاه درخواست روئیت تحقیقات محلی شدم و از آن کپی گرفتم که شاهدین در صورتجلسه اظهار داشته اند که ما شاهد بودیم و هیچگونه درگیری فیزیکی صورت نگرفته بود ولی قاضی به استناد همان تحقیقات محلی اینجانب را محکوم به پرداخت دیه نمود حالیه آیا میتوانم شکایت کنم، به کجا باید شکایت کنم. ممنون

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام.در مهلت قانونی اعتراض خود را با ذکر دلایل در شعبه مربوطه به ثبت برسانید