مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام. بنده 13 روز پیش نیسان خریدم. ماشین را نبردم پیش کارشناس و فروشنده قسم خورد ماشین نه رنگ دارد و نه شاسی مشکل دارد. بعد از حدودا 10 روز فهمیدم ماشین رنگ دارد و شاسی شکسته است. سند ماشین رو هنوز نزدم. به نظر شما باید چی کار کنم که به پولم برسم؟ تمام مبلغ پول هم گرفته است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا اظهار نامه مبنی بر فسخ معامله به علت عیب بدهید و سپس دادخواست فسخ معامله به علت خیار عیب بدهید. توجه داشته باشید اعلام فسخ باید فوری باشد. زمان را از دست ندهید