مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام خسته نباشيد من ١٠ روز پيش يه پرايد خريدم و با توجه محدوديت كرونا هنوز تعويض پلاک نكردم و وكالت از فروشنده گرفتم پولم تماما پرداخت كردم زمان معامله فروشنده قسمت های رنگ شده بهم گفتن و شاسی گفت سالمه و در قولنامه هم چيزي از شاسي ذكر نشده بعد الان متوجه شدم شاسي هاي ماشين خوردگی داره و جوش دادن و فروشنده ادعا داره كه خودرو فروخته و قبول نميكنه الان من ميتونم
شكايت كنم و معامله رو فسخ كنم ممنون

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام در صورتی که شما موضوع را کارشناسی کنید و جزو عیوب تلقی شود می توانید به استناد خیار عیب معامله را فسخ کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام اگر در قولنامه بدون رنگ قید شده شما میتونید ابتدائا یک اظهارنامه براش ارسال کنید وبعد دادخواست فسخ با اشاره به خیار عیب حکم به نفع شما صادر میشه و اگر در قولنامه ذکر نشده که بایدهمون روال رو برید و درصورت امکان شهود و اگر شاهد نداشتید که نگفته رنگ داره تنها راهش بگید سوگند بخوره واگر سوگند بخوره که دادخواست شما رد میشه