مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکالت از بیمار

با سلام. پارسال به نام دامادمون ماشین ثبت نام کردم و الان هم دیسک کمر شدید گرفته است و نمیتونه تکون بخورد. میخوام از او وکالت بگیرم تا برگ احراز هویت بگیرم. چیکار کنم؟ چطوری وکالت بگیرم چون نمیتواند تکان بخورد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

صرفا با وکالت محضری میتوانید اقدام کنید. لذا به دفتر اسناد مراجعه کنید و مورد را مطرح کنید