مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن دختر از خانواده

سلام. دختر 21 ساله هستم. از 10 سالگی پدر و مادرم جدا شدند و پیش پدربزرگ و مادربزرگ پدریم بوده ام. همیشه در شکنجه روحی هستم. پدرم معتاد به شیشه هست و خیلی وحشی هست. از ترس او تا حالا جدا نشده ام. اگر بروم و خونه بگیرم میتونم آدرسم رو بهشون ندهم؟ پدرم وکالت خونده و میترسم شکایت کند که فرار کردم. از نظر قانونی باید اقدام کنم یا نیازی نیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله میتونید مستقل زندگی کنید احتمالا پدرتون حقوق خونده نه اینکه وکیل باشه