مشاوره حقوقی رایگان - سنوات پایان کار

سلام. مدت 4 سال در شرکتی‌ مشغول بودم. در تمام این مدت برای فرار مالیاتی حقوق را به صورت دو مرحله ای ( یک بخش حقوق ثابت و بخش دیگر اضافه کاری) و با دو تا حساب جدا واریز میکردند. استعفا دادم و الان که شکایت کردم کارفرما ادعا کرده که اضافه کاری ها سنوات بوده است و فیش حقوقی را به صورت فایل اکسل بدون امضا اینجانب ارائه کرده است. یک اقرارنامه غیر مالی هم از من دارد و چون تهدید به اخراج شدم انجام دادم. چی کار کنم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

به اداره کار مراجعه کن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا صرف اقرار نامه مبنی بر دریافت کلیه حق حقوق وسنوات دلالت بر تسویه حساب با شما نمیکند
ثانیا کارفرما باید اسنادواریزی به حساب شما را جهت احراز ادعای ایشان به اداره کار تسلیم نماید