مشاوره حقوقی رایگان - آیا همسایه‌ها به استناد خواسته اکثریت میتوانند درخت 10 ساله حیاط را ریشه کن کنند

همسایه‌ها در آپارتمان 4 واحد به استناد اکثریت و بدون اطلاع به بنده دو اصله درخت زیتون ده ساله را ریشه کن کردند. آیا می‌توان از این کار آنها شکایت کرد؟ دادگاه چه حکمی برای آنها صادر می‌کند.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چه کسی درخت را کاشته بود؟ یعنی مالک درخت چه کسی بود؟

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
پیشنهاد میگردد که قبل از طرح دعوی به ظرفیت سایر همسایگان، ابتدا دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مطرح نمائید تا موضوع توسط کارشناس دادگاه مورد بررسی قرار گیرد و راهنمائی لازم به شما انجام خواهد شد و در صورتیکه کارشناس طبق گزارش موضوع را تخلف تشخیص داد میتوانید موضوع را پیگیری نمائید