مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت

باسلام
مجتمع ما 10 واحد دارد، مالک واحد 1 که در منهای 60 هستند بدون مجوز شهرداری و بر اساس رانتی که با خدمات شهری منطقه داشتند بدون مجوز اقدام به قطع درخت نمودند و بعداز اعتراض بقیه مالکین هنوز به جوابی نرسیدیم. در حال حاضر می‌خواهیم اظهارنامه تنظیم کنیم و از طریق دفاتر الکترونیک قضایی برایشان ارسال شود.
محتوا را به چه صورت بنویسیم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم اظهارنامه و یا دادخواست یا شکوائیه به دفتر وکیل مراجعه کنید