مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام. پدر من فوت کرده است و از پدربزرگم خانه ای به ارث رسیده که دو طبقه هست و برای پدرم و دو برادرش و مادربزرگم هست ولی هیچ چیزی به اسم پدرم نیست. همه چیز به اسم پدربزرگم مانده است. حالا اگر در دارایی ما ارثمان را بخواهیم، آیا باید حق ما را به صورت نقد بدهند و یا آپارتمان را بفروشند و حق ما را بدهند یا این که چگونه است؟ آیا اگر در دارایی حرفی از خانه نزنیم، در آینده مشکلی پیش خواهد آمد؟
اگر اینگونه باشد حتما مادربزرگم حق یک ششم خود را از اموال پدرم خواهد خواست. آیا میتوانیم بگوییم حق او را به صورت نقد بدهیم و او خودش را از اموال پدرم کنار بکشد یا میتواند بگوید به ما نمیفروشد؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

امکان مطالبه سهم الارث وجود دارد، ابتدائا انحصار وراثت پدر و پدربزرگتان را انجام دهید، سپس ترجیحا تحت نظر وکیل طرح دعاوی مرتبط به سهم الارث را نمایید.