مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی

سلام، دادسرا میگه گوشیت دست کسی که میگه منم کارتن دارم برو کارتنتو وردار بیار.
روی کارتن من دوتا برچسبimelهست
اولین برچسبimei که کهنه به نظر میرسه و بعد توضیحات زیرش زده مدن چین
و ردیابی از روی سریال این برچسب کهنه در سایت همیاب ناموفق بوده

دومین برچسب که فقطimeiروش نوشته و به نظر میرسه جدید باشه و از روی سریالimei این برچسب گوشیم ردیابی شده

فاکتور خریدم حاوی امضاء فروشنده و فقط نام بدون فامیلیست، به فروشنده مراجعه کردم گفتم فاکتور معتبر بهم بده، گفت از مغازه من گوشیو نخریدی

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. مشکلی نداره.به دادسرا مراجعه کنید.یاالله