مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

باسلام خدمت وکلای گرانقدر ایران زمین. فردی مبلغ 30میلیون بهم بدهکار بود و اعسار داد و اعسارش هم قبول شد. و قرار شده بدهی مرا اقساطی بپردازد. امروز متوجه شدم که فرد مذکور یک مغازه سرقفلی خریده و حدود دوماه پیش یعنی همان روزی که دادخواست اعسار رو داده مغازه رو فروخته. در اداره دارایی آشنا دارم. رفتم اونجا گفت که چیزی نیاوردن اینجا. میخواستم ببینم چجوری میتونم ثابت کنم.
در ضمن آدرس بنگاه تنظیم کننده مبایعه نامه رو هم دارم ولی با بنگاهیه همدستن. چون تو دادخواست اعسارش همون بنگاهیه شاهدش شده بود. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما باید ادعای خودتان را با سند و یا شاهد اثبات کنید

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام
شما با استناد به مستندات مورد اشاره دادخواست دادخ‌است رفع اثر از حکم‌ اعسار سابق تقدیم و شکایت کیفری نیاز ااقامه نمایید://برابر ماده 16قانون محکومیت های مالی هرگاه محکومٌ علیه در صورت اموال خود موضوع مواد (3) و (8) این قانون، به منظور فرار از اجرای حکم از اعلام کامل اموال خود مطابق مقررات این قانون خودداری کند یا پس از صدور حکم اعسار معلوم شود برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده است دادگاه ضمن حکم به رفع اثر از حکم اعسار سابق محکومٌ علیه را به حبس تعزیری درجه هفت محکوم خواهد کرد.
و برابر ماده 17ـ دادگاه رسیدگی کننده به اعسار ضمن صدور حکم اعسار، شخصی را که با هدف فرار از پرداخت دین مرتکب تقصیر شده است تا موجب اعسار وی گردد با توجه به میزان بدهی، نوع تقصیر، تعدد و تکرار آن به مدت شش ماه تا دوسال به یک یا چند مورد از محرومیت های زیر محکوم می کند:
1ـ ممنوعیت خروج از کشور
2ـ ممنوعیت تأسیس شرکت تجارتی
3ـ ممنوعیت عضویت در هیأت مدیره شرکت های تجارتی
4ـ ممنوعیت تصدی مدیرعاملی در شرکت های تجارتی
5ـ ممنوعیت دریافت اعتبار و هر گونه تسهیلات به هر عنوان از بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری عمومی و دولتی به جز وام های ضروری